10,000 boos van Gebruikers BlogRush
22 oktober, 2007 De Post van de druk De post van de referentie
Vanochtend ontving ik een e-mail zeggend Gelukwensen, ontvangt u deze update omdat uw blog onze strikte Richtlijnen en criteria van de Kwaliteit heeft overgegaan Terwijl anderen waarschijnlijk een negatievere e-mail ontvingen. Waar is deze komst van? Goed helemaal over begint hype en het is al negatieve hype, al het omringen BlogRush.
Een tijdjerug schreef ik een post over hoe BlogRush niet voor de Kleine Kerels is. Is dit nog waar? Met het nieuwe systeem op zijn plaats? Of is het nu BlogRush is niet voor de Grote Kerels? De populaire uitstekende kwaliteit georinteerde plaatsen nu worden inactief na het bereik van BlogRush controleteam. Werden deze blogs behoorlijk gecontroleerd?
Ik ging door en bekeek mijn lezer RSS en vond JohnCow.com van blogrush is verboden. Zijn post is zeer komisch eveneens en ernstig. De geheimzinnige koe, splitst de richtlijnen van BlogRush op, proberend om een lijngat te vinden als hij niet aan de vereisten van werkelijk BlogRush voldoet. Ik vind persoonlijk deze vereiste en verklaring grappig:
Primaire blog s bevatten moeten in het Engels zijn. BlogRush is momenteel niet beschikbaar voor niet-Engelsen blogs. begrijpt u de Woorden die Onze Mond naar voren komen?
Hmm ben ik benieuwd of verboden zij de koe omdat zijn blog niet in het juiste Engels is? Ik beteken hij geld verkeerd, mooney spelt.
Goed beweegt deze oorzaak en de Koe heeft het, in n van mijn favoriete forums gelaten weten. Hij maakte een lijst van zijn artikel voor de te zien wereld, omdat zijn blog niet behoorlijk in de fouten van het Engels of van de spelling werd geschreven. Dit veroorzaakte een beroering in de forums en anderen aangesloten bij in het zeggen zij ook werden verboden.
Lezend alle ingevoerde gebruikers en participatie vond ik een andere blog die hun bannishschreeuwen, SeoPedia heeft gepost. Maar n ding dat uit naast het blok wordt geplakt citeerde e-mail:
Belangrijke PS: Een anomymous kipper verzond me enkel deze e-mail die John Reese naar heel wat kerels heeft verzonden. Zo de mensen die de kwaliteitsrichtlijnen van BLogrush uitgeven zijn abos van mensen die wat extra cash zou willen verdienen. Manier te gaan Reese:
Is deed dit waar, die e-mail gaan aan? Welke criteria moesten zij passen? Was het door bevoorrechting? Werd het gedelocaliseerd? John Reese, wat is tot hij?
Ik ben benieuwd of is John Reese tot geen goed? Ik ben blij maak ik niet werd verboden - me gevoel `cool dat ik kwaliteitsinhoud heb en het in het juiste Engels wordt geschreven, veronderstel ik. Hoewel ik niet widget op mijn blog zal zetten, heb ik een goed rijsysteem van anderen - die het verkeer aan me zullen leveren. Ik heb verkeer hier en daar aan mijn blog van widgets gezien, maar het is nog niet de stormloop het hyped omhoog om te zijn was. Ik wil nog meer stats zien maar het dashboard is neer.
Hier zijn een andere websites of blog vond ik die eveneens werd verboden:
Techipedia zegt:
Kan iemand me waar verkeerde gegaan I ve hier vertellen? Ik veronderstel dat BlogRush niet met plaatsen wil worden aangesloten die negatief van het programma spreken, dat natuurlijk, ik. (Wat anders nieuw is?
) I d is geinteresseerd om te zien of hebben anderen aan het zelfde lot geleden.
InterWebHunt zegt:
Komst uit een kwaliteitsbeheersing team dit isn t de beste manier aan woorddingen:














